Publication:
Технологія напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат

dc.contributor.authorМошковська Аня Сергіївна
dc.date.accessioned2025-04-04T07:35:42Z
dc.date.available2025-04-04T07:35:42Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionМошковська А. С. Технологія напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 60 с.
dc.description.abstractаналіз технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах підприємства ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат».
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18725
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ Мошковська А.С.pdf
Size:
14.24 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: