Publication:
Якість зерна пшениці м ’якої озимої залежно від строків сівби та норм висіву за кліматичних змін в умовах вирощування

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorЯновський, Р.
dc.date.accessioned2025-05-30T07:42:38Z
dc.date.available2025-05-30T07:42:38Z
dc.date.issued2025-04-22
dc.description.abstractПшениця м ’яка озима є однією з найважливіших продовольчих культур у світовому агропромисловому комплексі [1, 2]. Вона відіграє значну роль у виробництві зерна, має стабільний попит як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках, а також є основою для виготовлення хлібобулочних виробів, макаронів та інших харчових продуктів. Завдяки високій енергетичній цінності та хорошим хлібопекарським властивостям, ця культура є важливим компонентом раціону населення [3].
dc.identifier.citationБараболя О. В., Яновський Р. О. Якість зерна пшениці м ’якої озимої залежно від строків сівби та норм висіву за кліматичних змін в умовах вирощування. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 11–12.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18975
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectПшениця м ’яка озима
dc.subjectзерно
dc.subjectякість
dc.subjectстрок сівби
dc.subjectнорма висіву
dc.subjectкліматичні зміни
dc.subjectвирощування
dc.titleЯкість зерна пшениці м ’якої озимої залежно від строків сівби та норм висіву за кліматичних змін в умовах вирощування
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Якість зерна пшениці.pdf
Size:
170.7 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: