Publication:
Особливості зберігання зерна зернових культур

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.date.accessioned2025-05-30T07:35:15Z
dc.date.available2025-05-30T07:35:15Z
dc.date.issued2025-04-22
dc.description.abstractЗерно є живим організмом, у якому після його збирання продовжуються біологічні процеси, що призводять до так званого післязбирального достигання. Ці процеси супроводжуються активними обмінами поживних речовин у клітинах зерна, що може спричиняти втрати в масі та погіршення його якості. Інтенсивність таких процесів безпосередньо залежить від умов навколишнього середовища. Крім того, за сприятливих умов для зберігання зерна починають активно розвиватися шкідники, що ще більше впливають на його якість і можуть призвести до втрат.
dc.identifier.citationБараболя О. В. Особливості зберігання зерна зернових культур. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 37–39.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18974
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectЗерно
dc.subjectзернові культури
dc.subjectзберігання
dc.titleОсобливості зберігання зерна зернових культур
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Особливості зберігання.pdf
Size:
189.8 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: