Регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу. Посібник. К.: НУБіП України. 2022. 28 с.
Loading...
Date
2022-10
Authors
Федоренко М. О.
Шарило Ю. Є.
Вдовенко Н. М.
Поплавська О. С.
Герасимчук В. В.
Томілін, Олексій Олександрович
Коробова Н. М.
Коваленко Б. Ю.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
У посібнику розкрито основні складові щодо регулювання розвитку
аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції
нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу в
умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки та глобального
світового попиту на агропродовольчі продукцію.
Keywords
регулювання аквакультури, продовольча безпека, агропродовольча продукція