Переваги органічного виробництва продукції свинарства

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Усенко, Світлана Олексіївна
Вовк, А. А.
Усенко, О. О.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В міру підвищення якості життя, люди з року в рік споживають більше м'яса і молочних продуктів. Відповідно до прогнозів, обсяг виробництва м'яса в світі в найближчому майбутньому більш ніж подвоїться.
Description
Вовк А. А., Усенко О. О., Усенко С. О. Переваги органічного виробництва продукції свинарства. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров'я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 року). Полтава, 2021. С. 188–190.
Keywords
Свинарство, продукція свинарства, органічне виробництво
Citation