Адаптація моделі під-регулювання для проведення процесу кондуктивного сушіння м’яса

No Thumbnail Available
Date
2024-05
Authors
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Бичков, Ярослав Михайлович
Пономаренко, Богдан Геннадійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Abstract
Ефективність виробничих процесів безумовно залежить від продуктивності праці та раціонального використання виробничих фондів. Освоєння нових видів обладнання та способів їх автоматизації і регулювання створює одночасно і нові завдання.
Description
Keywords
Кондуктивне сушіння, м'ясо, модель під-регулювання
Citation
Скрипник В. О., Бичков Я. М., Пономаренко Б. Г. Адаптація моделі під-регулювання для проведення процесу кондуктивного сушіння м’яса. Матеріали наук. конф. проф.-викл. складу Полтав. держ. аграр. ун-ту за підсумками наук.-практ. досліджень в 2023 р. (м. Полтава, 14-15 трав. 2024 р.). Полтава : РВВ ПДАУ, 2024. С. 7–9.