Патенти на корисну модель_2020
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2020 by Author "Будник, Ніна Василівна"
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб виробництва м'ясних паштетів(Український інститут інтелектуальної власності, 2020-09-25) Наконечна, Юлія Григорівна; Будник, Ніна Василівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Кайнаш, Алла ПетрівнаItem СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З β-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙ(2020-12-10) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій ВолодимировичItem Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей(Український інститут інтелектуальної власностi, 2020-12-10) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій ВолодимировичСпосіб виробництва пельменів з р-каротином для дітей, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують гарбуз сорту "Ждана" з підвищеним вмістом р-каротину в сирому вигляді, при цьому компоненти основної сировини беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: м'ясо індички 17,0-22,0 м'ясо курки 30,0 овочева добавка 5,0-10,0 борошно пшеничне вищого ґатунку д яйця курячі 2,0 цибуля ріпчаста 2,8 олія рослинна 0,1-0,2, а прянощі та допоміжні матеріали беруть у наступному рецептурному співвідношенні, кг на 100 кг основної сировини: сіль 1,0 цукор 0,15 мускатний горіх мелений 0,15 борошно на підсипку 1,0.