Патенти на корисну модель_2013
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2013 by Author "Лозовський, Анатолій Петрович"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Кутер для приготування м’ясного фаршу(ДП “Український інститут промислової власності”, 2013-02-25) Костоглод, Костянтин Данилович; Матюха, Віктор Володимирович; Прасолов, Євген Якович; Лозовський, Анатолій Петрович; Галич, Олександр Анатолійович; Палаш, Анатолій Анатолійович; Лозовський, Олександр Сергійович; Гриценко, Лариса Олександрівна; Слинько, Віктор Григорович; Лапенко, Владислав ТарасовичКутер для приготування фаршу містить станину з електродвигунами приводів ножового вала і чаші, черв'ячний редуктор приводу чаші, вал з серпоподібними ножами, захисну кришку, що закриває робочу зону, завантажувач і розвантажувач сировини, дозатор води та електрообладнання з пультом керування. Лезо ножа на валу розміщено паралельно вектору абсолютної швидкості руху ножа відносно сировини і повернутого на кут у протилежну сторону обертання чаші, визначається за формулою і виконано з можливістю забезпечення процесу різання без бічного тиску.Item Спосіб приготування сирної маси на основі змішувача-апарата(ДП “Український інститут промислової власності”, 2013-01-10) Слинько, Віктор Григорович; Лозовський, Анатолій Петрович; Галич, Олександр Анатолійович; Прасолов, Євген Якович; Лапенко, Владислав Тарасович; Палаш, Анатолій Анатолійович; Гриценко, Лариса Олександрівна; Шмигло, Сергій Анатолійович; Дрожчана, Ольга Урешівна; Матюха, Віктор ВолодимировичСпосіб приготування сирної маси на основі змішувача-апарата, що включає підготовку, подрібнення та змішування дисковим ножем і нагрів сирної маси теплоносієм через стінки ємності з наступним плавленням, який відрізняється тим, що під дисковим ножем встановлюється додаткове кріплення на ножовому валу змінної трилопатевої турбіни з лопатями, які по формі повторюють контур нижньої частини робочої ємності із сфероподібним дном та шляхом почергового встановлення електронагрівачів по висоті і контуру робочої ємності з регульованим температурним режимом нагрівання 45…50 °C - 5…15 хв. з подальшим збільшенням до 60…65 °C - 10…15 хв., і при 75…95 °C - 10…15 хв. з отриманням однорідної текучої маси, готової для формування брикетів, секторів в залежності від складу і властивостей вихідної сировини, виду та зрілості сиру.