204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" by Subject "годівля"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Оптимізація гігієнічних параметрів інкубації куриних яєць у Полтавській птахофабриці(Полтавська державна аграрна академія, 2018-12) Шаравара, Денис РомановичВстановлено, що для зростання об’ємів вирощування тваринницької продукції у ПАТ «Полтавська птахофабрика» необхідно розширити мережу повітряно-вентиляційних установок і забезпечувати кондиціювання повітря у пташниках літнього спекотного періоду. З метою знищення мікрофлори застосовувати сучасні засоби дезинфекції: іонізацію повітря спеціальними установками; застосування йодезолю для дезінфекції інкубаційних яєць перед інкубацією.Item Оптимізація технології годівлі молодняку ВРХ в умовах господарства ПП «Ланна - Агро» Карлівського району Полтавської області(2018-12) ШКУРАТЬКО, АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧВ результаті виконання роботи було оптимізовано технологію годівлі молодняку ВРХ в умовах господарства ПП «Ланна - Агро» Карлівського району Полтавської області». Встановлено, що рентабельність вирощування телят в оптимізованій технології на 3,9 % вища ніж в базовій.