Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій by Subject "хліб, хліб пшеничний"
(Український інститут інтелектуальної власності, 2020-08-10) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Мороз, Світлана Едуардівна; Бірта, Г. О.
; Басова, Юлія Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна; Шиян, Надія Іванівна; Стрижак, Світлана Володимирівна; Гнітій, Надія Володимирівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Махмудов, Ханлар Зейналович; Іванов, Олег Миколайович
Склад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %:
борошно пшеничне 85,0-92,5
сухі дріжджі 2,2-2,4
цукор 4,3-4,8
сіль 1,6-1,8
борошно вівсяне решта.