Друковані видання
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Друковані видання by Subject "безпека харчових продуктів"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Основні поняття та визначення якості й безпечності харчових продуктів(РВВ ПДАА, м. Полтава, 2018-05-16) Юхно, В. А.; Юхно, Віктор МиколайовичОднією з першочергових задач у харчовій технології є організація контролю технологічного процесу та керування якістю й безпекою харчової продукції. Харчові продукти – це складні за структурою багатокомпонентні системи, якість яких залежить від властивостей сировини й сукупності видозмін у її складі й структурі під час технологічної обробки й наступного зберігання. У зв’язку з цим дуже важливим є одержання інформації про природу процесів, що формують якість харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва й зберігання.