Publication: Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення
dc.contributor.author | Денисенко, О. А. | |
dc.contributor.author | Криворучко, Людмила Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2024-07-31T12:23:22Z | |
dc.date.available | 2024-07-31T12:23:22Z | |
dc.date.issued | 2023-12-13 | |
dc.description.abstract | Перед виробниками виникає завдання вирощування зерна пивоварного ячменю, яке б відповідало сучасним вимогам пивзаводів для виготовлення якісного вітчизняного пива на рівні світових аналогів, адже зерно пивоварних сортів ячменю є незамінною сировиною для виготовлення високоякісного пива, що має відповідати нормі фізико-хімічних показників. | |
dc.identifier.citation | Денисенко О. А., Криворучко Л. М. Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VII міжнар. наук.-практ. інтернет–конф. (м. Полтава, 13 груд. 2023 р.). Полтава, 2023. C. 127–131. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17420 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Ячмінь ярий | |
dc.subject | пивоваріння | |
dc.subject | якість зерна | |
dc.subject | зерно | |
dc.subject | сортові особливості | |
dc.title | Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |