Publication:
Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення

dc.contributor.authorДенисенко, О. А.
dc.contributor.authorКриворучко, Людмила Михайлівна
dc.date.accessioned2024-07-31T12:23:22Z
dc.date.available2024-07-31T12:23:22Z
dc.date.issued2023-12-13
dc.description.abstractПеред виробниками виникає завдання вирощування зерна пивоварного ячменю, яке б відповідало сучасним вимогам пивзаводів для виготовлення якісного вітчизняного пива на рівні світових аналогів, адже зерно пивоварних сортів ячменю є незамінною сировиною для виготовлення високоякісного пива, що має відповідати нормі фізико-хімічних показників.
dc.identifier.citationДенисенко О. А., Криворучко Л. М. Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VII міжнар. наук.-практ. інтернет–конф. (м. Полтава, 13 груд. 2023 р.). Полтава, 2023. C. 127–131.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17420
dc.language.isouk
dc.subjectЯчмінь ярий
dc.subjectпивоваріння
dc.subjectякість зерна
dc.subjectзерно
dc.subjectсортові особливості
dc.titleВплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Вплив сортових особливостей.pdf
Size:
557.67 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: