Publication: Ефективність регуляторів росту у формуванні урожайності сої
dc.contributor.author | Шокало, Наталія Сергіївна | |
dc.contributor.author | Ріг, Б. В. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-13T08:46:31Z | |
dc.date.available | 2025-06-13T08:46:31Z | |
dc.date.issued | 2025-06-13 | |
dc.description | Шокало Н. С., Ріг Б. В. Ефективність регуляторів росту у формуванні урожайності сої. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук. практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 88-90. | |
dc.description.abstract | Серед культур світового землеробства особливе місце багато років належить сої. Серед зернобобових і олійних культур вона є найпоширенішою, бо вирощують її на всіх континентах. У ряді багатьох країн сої належить вирішальна роль у харчовому і кормовому балансах. Через свою багатофункціональність і пластичність дана культура вигідна як економічно, так і екологічно. З насіння сої одержують значну кількість рослинної олії і білка. Завдяки здатності сої до азотфіксації через симбіоз її кореневої системи з бульбочковими бактеріями можна знизити внесення азотних добрив. Вона є добрим попередником для багатьох не бобових культур, зокрема для зернових. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19099 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Соя | |
dc.subject | рослинна олії | |
dc.subject | білок | |
dc.title | Ефективність регуляторів росту у формуванні урожайності сої | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1
Loading...
- Name:
- zbirnykkonferenciyipozhemeligpvid30092024 (1).pdf
- Size:
- 909.03 KB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
License bundle
1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
- Name:
- license.txt
- Size:
- 17.09 KB
- Format:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Description: