Publication:
Безпечність харчових продуктів

dc.contributor.authorМироненко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorФесенко, Оксана Григорівна
dc.date.issued2024-12-05
dc.description.abstractВ Україні впродовж останніх років гостро постала проблема гарантування якості продукції тваринництва, а особливо її безпечності. Спостерігається неконтрольоване заповнення внутрішнього ринку неякісною продукцією із «запахом молока та м’яса», вмістом пальмової олії, стабілізаторів, ферментів, антибіотиків, ветеринарних препаратів, тощо. Безпечність харчової продукції і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах. Тому ця сфера діяльності в суспільстві має гуманітарний, соціальний, економічний і політичний аспекти і гарантує продовольчу безпеку держави.
dc.identifier.citationМироненко О. І., Фесенко О. Г., Гришко А. О. Безпечність харчових продуктів. Актуальні питання технології продукції тваринництва : матеріали ІХ всеукр. наук.-практ. конф.( м. Полтава 5 грудня 2024р.) Полтава: ПДАУ, 2024. С. 81-84.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19821
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ, м. Полтава
dc.subjectбезпечність харчової продукції
dc.subjectпродовольча безпека держави
dc.subjectхарчова промисловість
dc.subjectлюдський фактор в технологічних процесах.
dc.subjectфальсифікація харчових продуктів
dc.titleБезпечність харчових продуктів
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Безпечність харчових продуктів.pdf
Size:
576.86 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: