Publication:
Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Authors
Щербакова, Наталія Сергіївна
Передера, Сергій Борисович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Серед основних викликів сьогодення в Україні є безпека харчових продуктів. Збереження генофонду та здоров'я населення України насамперед залежить від безпечності та якості харчових продуктів, які воно споживає. Понад 70% усіх ксенобіотиків в організм людини надходять з продуктами харчування. Результати досліджень безпечності харчових продуктів та сировині вказують на високі рівні забруднення як біологічними агентами та мікроорганізмами, так і токсичними хімічними сполуками
Description
Keywords
судова експертиза харчових продуктів, важкі метали
Citation
Щербакова Н. С., Передера С. Б. Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів : матеріали VІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 30-річчю заснування кафедри терапії імені професора П. І. Локеса, «Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин» (м. Полтава, 23–24 жовт. 2024 р.) Полтава : 2024. С. 168-170.