Publication:
Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів

dc.contributor.authorЩербакова, Наталія Сергіївна
dc.contributor.authorПередера, Сергій Борисович
dc.date.accessioned2024-11-04T09:05:42Z
dc.date.available2024-11-04T09:05:42Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractСеред основних викликів сьогодення в Україні є безпека харчових продуктів. Збереження генофонду та здоров'я населення України насамперед залежить від безпечності та якості харчових продуктів, які воно споживає. Понад 70% усіх ксенобіотиків в організм людини надходять з продуктами харчування. Результати досліджень безпечності харчових продуктів та сировині вказують на високі рівні забруднення як біологічними агентами та мікроорганізмами, так і токсичними хімічними сполуками
dc.identifier.citationЩербакова Н. С., Передера С. Б. Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів : матеріали VІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 30-річчю заснування кафедри терапії імені професора П. І. Локеса, «Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин» (м. Полтава, 23–24 жовт. 2024 р.) Полтава : 2024. С. 168-170.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17613
dc.language.isouk
dc.subjectсудова експертиза харчових продуктів
dc.subjectважкі метали
dc.titleВизначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Визначення важких металів.pdf
Size:
1.27 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: