Publication: Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів
dc.contributor.author | Щербакова, Наталія Сергіївна | |
dc.contributor.author | Передера, Сергій Борисович | |
dc.date.accessioned | 2024-11-04T09:05:42Z | |
dc.date.available | 2024-11-04T09:05:42Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Серед основних викликів сьогодення в Україні є безпека харчових продуктів. Збереження генофонду та здоров'я населення України насамперед залежить від безпечності та якості харчових продуктів, які воно споживає. Понад 70% усіх ксенобіотиків в організм людини надходять з продуктами харчування. Результати досліджень безпечності харчових продуктів та сировині вказують на високі рівні забруднення як біологічними агентами та мікроорганізмами, так і токсичними хімічними сполуками | |
dc.identifier.citation | Щербакова Н. С., Передера С. Б. Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів : матеріали VІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 30-річчю заснування кафедри терапії імені професора П. І. Локеса, «Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин» (м. Полтава, 23–24 жовт. 2024 р.) Полтава : 2024. С. 168-170. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17613 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | судова експертиза харчових продуктів | |
dc.subject | важкі метали | |
dc.title | Визначення важких металів при проведенні судової експертизи харчових продуктів | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |