Publication: Місце сої в світовому рослинництві
| dc.contributor.author | Піщаленко, Марина Анатоліївна | |
| dc.contributor.author | Логвиненко, Вадим Васильович | |
| dc.contributor.author | Дебела, А. С. | |
| dc.date.issued | 2024-11-26 | |
| dc.description.abstract | Соя - одна з найдавніших культурних рослин, які використовуються людиною з незапам'ятних часів. У XX столітті соя відкрита людиною заново. Вона отримала швидке поширення на всіх континентах і широке застосування в кулінарії, тваринництві, в промисловості та медицині. З насіння сої виробляється широкий асортимент білокововмісних продуктів. Такі продукти, як білкові напівфабрикати (знежирена і напівжирне борошно, сухе соєве молоко, окара, концентрати і ізоляти соєвих білків, соєвий сир) використовуються або як компоненти різних харчових продуктів і страв, або в якості сировини. Соя дійсно унікальна. Це продукт, практично не дає ніяких відходів. | |
| dc.identifier.citation | Піщаленко М. А., Логвиненко В. В., Дебела А. С. Місце сої в світовому рослинництві. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 104–108. DOI: 10.5281/zenodo.14534615 | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8466-00-8 | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17736 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ПДАУ | |
| dc.subject | Соя | |
| dc.subject | рослинництво | |
| dc.subject | рослинний білок | |
| dc.subject | соєві молочні продукти | |
| dc.title | Місце сої в світовому рослинництві | |
| dc.type | Thesis | |
| dspace.entity.type | Publication |