Publication:
Місце сої в світовому рослинництві

dc.contributor.authorПіщаленко, Марина Анатоліївна
dc.contributor.authorЛогвиненко, Вадим Васильович
dc.contributor.authorДебела, А. С.
dc.date.accessioned2025-01-06T12:58:47Z
dc.date.available2025-01-06T12:58:47Z
dc.date.issued2024-11-26
dc.description.abstractСоя - одна з найдавніших культурних рослин, які використовуються людиною з незапам'ятних часів. У XX столітті соя відкрита людиною заново. Вона отримала швидке поширення на всіх континентах і широке застосування в кулінарії, тваринництві, в промисловості та медицині. З насіння сої виробляється широкий асортимент білокововмісних продуктів. Такі продукти, як білкові напівфабрикати (знежирена і напівжирне борошно, сухе соєве молоко, окара, концентрати і ізоляти соєвих білків, соєвий сир) використовуються або як компоненти різних харчових продуктів і страв, або в якості сировини. Соя дійсно унікальна. Це продукт, практично не дає ніяких відходів.
dc.identifier.citationПіщаленко М. А., Логвиненко В. В., Дебела А. С. Місце сої в світовому рослинництві. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 104–108. DOI: 10.5281/zenodo.14534615
dc.identifier.isbn978-617-8466-00-8
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17736
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectСоя
dc.subjectрослинництво
dc.subjectрослинний білок
dc.subjectсоєві молочні продукти
dc.titleМісце сої в світовому рослинництві
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Місце сої в світовому.pdf
Size:
1.45 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: