Publication: Технології перепосадкової обробки як спосіб підвищення продуктивного потенціалу картоплі
dc.contributor.author | Коваленко, Нінель Павлівна | |
dc.contributor.author | Хоменко, О. В. | |
dc.contributor.author | Поспєлова, Ганна Дмитрівна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-06T14:27:17Z | |
dc.date.available | 2025-01-06T14:27:17Z | |
dc.date.issued | 2024-11-26 | |
dc.description.abstract | Висока продуктивність сільськогосподарських культур є одним з ключових показників ефективності сільськогосподарського виробництва. Сучасні сорти культурних рослин володіють високим генетичним потенціалом продуктивності, демонструючи відмінну врожайність на сортовипробуваннях, проте у виробничих умовах цей потенціал реалізується лише частково. Багато сортів картоплі мають біологічний потенціал продуктивності на рівні 65-75 і навіть 100-120 т/га, проте у реальному виробництві урожайність таких сортів у більшості господарств України становить в середньому лише 10-20 т/га. | |
dc.identifier.citation | Коваленко Н. П., Хоменко О. В., Поспєлова Г. Д. Технології перепосадкової обробки як спосіб підвищення продуктивного потенціалу картоплі. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 50–52. DOI: 10.5281/zenodo.14534615 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8466-00-8 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17741 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Картопля | |
dc.subject | продуктивний потенціал | |
dc.subject | перепосадкова обробка | |
dc.subject | протруювання | |
dc.title | Технології перепосадкової обробки як спосіб підвищення продуктивного потенціалу картоплі | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |