Publication:
Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»

dc.contributor.authorСОЧКА ІГОР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
dc.date.accessioned2025-04-04T08:08:38Z
dc.date.available2025-04-04T08:08:38Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionСОЧКА І.В.Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 66 с.
dc.description.abstractаналіз технології кисломолочного сиру та виробів з нього в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18731
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ Сочка І.В.pdf
Size:
17.65 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: