Publication: Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
dc.contributor.author | СОЧКА ІГОР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ | |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T08:08:38Z | |
dc.date.available | 2025-04-04T08:08:38Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | СОЧКА І.В.Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 66 с. | |
dc.description.abstract | аналіз технології кисломолочного сиру та виробів з нього в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод» | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18731 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод» | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |