Publication:  Технологія плавлених сирів  в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»
| dc.contributor.author | КРАТ АНТОН ПАВЛОВИЧ | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.description | КРАТ А.П. Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 59 с. | |
| dc.description.abstract | був аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод» | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18732 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.title | Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод» | |
| dc.type | Learning Object | |
| dspace.entity.type | Publication |