Publication:
Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»

dc.contributor.authorКРАТ АНТОН ПАВЛОВИЧ
dc.date.accessioned2025-04-04T08:15:07Z
dc.date.available2025-04-04T08:15:07Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionКРАТ А.П. Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 59 с.
dc.description.abstractбув аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18732
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ Крат А.П.pdf
Size:
15.18 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: