Publication: Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»
dc.contributor.author | КРАТ АНТОН ПАВЛОВИЧ | |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T08:15:07Z | |
dc.date.available | 2025-04-04T08:15:07Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | КРАТ А.П. Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 59 с. | |
dc.description.abstract | був аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод» | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18732 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод» | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |