Publication:
Використання селекційних індексів в технології добору продуктивних генотипів гречки їстівної в селекційному центрі ПДАУ

dc.contributor.authorТищенко, Володимир Миколайович
dc.contributor.authorКриворучко, Людмила Михайлівна
dc.contributor.authorСакало, Марина Валеріївна
dc.contributor.authorДубенець, Микола Васильович
dc.contributor.authorКотелевський, Євген Юрійович
dc.date.accessioned2024-07-31T12:07:53Z
dc.date.available2024-07-31T12:07:53Z
dc.date.issued2024-04-16
dc.description.abstractВикористання сучасних методів добору дозволило виділити сорт гречки їстівної Медова з урахуванням маркерів скоростиглості з підвищеним збиральним індексом і індексом щільності китиці. Селекційний центр ПДАУ планує і надалі продовжувати селекцію гречки їстівної, використовуючи вже існуючі напрацювання.
dc.identifier.citationТищенко В. М., Криворучко Л. М., Сакало М. В., Дубенець М. В., Котелевський Є. Ю. Використання селекційних індексів в технології добору продуктивних генотипів гречки їстівної в селекційному центрі ПДАУ. Талановита організатор, вчена-практик, педагог: присвячено 85-річчю від дня народження докторки біологічних наук, професорки Любові Калинівни Тараненко : матеріали круглого столу (м. Київ, 16 квіт. 2024 р.). Вінниця : ТВОРИ, 2024. С. 188–189.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17419
dc.language.isouk
dc.subjectГречка їстівна
dc.subjectпродуктивний генотип
dc.subjectселекційний індекс
dc.subjectселекційний центр ПДАУ
dc.titleВикористання селекційних індексів в технології добору продуктивних генотипів гречки їстівної в селекційному центрі ПДАУ
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Використання селекційних індексів.pdf
Size:
7.59 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: