Publication:
Використання смаженої сої в раціонах дійних корів

dc.contributor.authorКузьменко, Лариса Михайлівна
dc.date.accessioned2025-06-30T14:02:40Z
dc.date.available2025-06-30T14:02:40Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractРаціональна годівля великої рогатої худоби передбачає оптимізацію процесів обміну речовин з метою досягнення максимальної продуктивності при збереженні фізіологічного стану тварин і мінімізації витрат поживних речовин на одиницю отриманої продукції. Ефективність ведення галузі скотарства, зокрема молочного та м’ясного напрямів, значною мірою визначається наявністю повноцінної кормової бази та науково обґрунтованими підходами до організації годівлі. Використання смаженої сої в раціонах дійних корів у період роздою є ефективною стратегією для покращення якості та кількості молока, зокрема в умовах обмеженої доступності імпортних білкових добавок.
dc.identifier.citationМихайлютенко Я. Е. Кузьменко Л. М. Використання смаженої сої в раціонах дійних корів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище, виробництво продукції, екологічні проблеми: зб. матеріалів 79-ї Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 2025 р.) / НУБіП України. Київ: НУБіП України, 2025. С. 161-162.
dc.identifier.otherУДК 636.2:636.03
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19275
dc.language.isouk
dc.publisherНУБіП України, м. Київ
dc.subjectгодівля ВРХ
dc.subjectсмажена соя
dc.subjectдійні корови
dc.subjectпідвищення молочної продуктивності
dc.subjectраціон
dc.subjectпротеїн
dc.subjectсоняшниковий шрот
dc.titleВикористання смаженої сої в раціонах дійних корів
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Тези Михайлютенко Я.Е..pdf
Size:
948.05 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: