Publication:
Аналіз якості отриманої свинини в залежності від впливу екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів

dc.contributor.authorІльченко, Марія Олександрівна
dc.date.issued2025-04-22
dc.description.abstractОстаннім часом людство знаходиться в постійному пошуку вирішення проблеми забезпечення населення повноцінними білками, які є основою існування життя на планеті. Це стимулює до збільшення обсягів виробництва білковмісних продуктів - зернових і зернобобових, білково-олійного насіння, яєць, молока та м’яса. При цьому, у виробництві збалансованих за амінокислотним складом продуктів, зокрема - м’яса провідна роль належить зернобобовим культурам – сої та гороху. Це досягається перш за все за рахунок перетворення кормового білка у харчові продукти, що дозволить оперативно і істотно збільшити об’єми виготовленої продукції, забезпечити високу якість м’ясопродуктів та гарантувати економічні переваги.
dc.identifier.citationІльченко М. О., Тараненко С. Ю. Аналіз якості отриманої свинини в залежності від впливу екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур», 22 квітня 2025 р. м. Полтава. С. 63-65.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19680
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ, м. Полтава
dc.subjectвиробництво білковмісних продуктів
dc.subjectзернобобові культури
dc.subjectекструдовані соя та горох
dc.subjectсвині
dc.subjectкомбікорм
dc.titleАналіз якості отриманої свинини в залежності від впливу екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
АНАЛІЗ ЯКОСТІ ОТРИМАНОЇ СВИНИНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД.pdf
Size:
741.06 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: