Publication:
Вплив агроекологічних факторів на формування якості зернових культур

dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна
dc.contributor.authorСловцова, В.
dc.date.issued2025-10-21
dc.descriptionШакалій С. М., Словцова В. Вплив агроекологічних факторів на формування якості зернових культур. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025 р. С. 20-22. ISBN 978-617-8466-56-5
dc.description.abstractОсновне значення зернових культур полягає в тому, що вони є не тільки необхідними і незамінними продуктами харчування, а й найважливішим фактором забезпечення продуктів тваринного походження та іншою продукцією. На показники якості зернової продукції впливає багато чинників, такі як: ґрунтово-кліматичні умови вирощування, біологічні та сортові особливості культур, строки сівби, загальна культура землеробства, використання хімічних засобів. Якість рослинницької продукції визначається багатьма показниками, основними з яких є вміст білка (протеїну), крохмалю, клейковини, цукру, жиру, целюлози, та ін.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19552
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectЗернові культури
dc.subjectякість зернової продукції
dc.subjectурожайність
dc.subjectагротехнологічні елементи вирощування
dc.subjectсортові особливості
dc.subjectґрунтово-кліматичні умови
dc.subjectстроки сівби
dc.titleВплив агроекологічних факторів на формування якості зернових культур
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Шакалій, Словцова.pdf
Size:
910.45 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: