Publication:
Лікувальні властивості сої

dc.contributor.authorБілявська, Людмила Григорівна
dc.contributor.authorБілявський, Юрій Вікторович
dc.contributor.authorГарбузов, Ю. Є.
dc.contributor.authorДіянова, Анна Олександрівна
dc.date.accessioned2025-06-10T10:53:41Z
dc.date.available2025-06-10T10:53:41Z
dc.date.issued2025-06-10
dc.descriptionБілявська Л. Г., Білявський Ю. В., Гарбузов Ю. Є., Діянова А. О. Лікувальні властивості сої. Перспективні напрямки наукових досліджень лікарських та ефіроолійних культур : матеріали VІ всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених (Березоточа, 25 березня 2024 року)/ДСЛР ІАП НААН – Київ : ТОВ «Центр поліграфії «КОМПРИНТ», 2024. С. 139–141.
dc.description.abstractДосить вагомою причиною популярності сої є можливість її широкого використання. Насіння цієї культури містить білок, олію, у складі якої є ненасичені жирні кислоти, вітаміни групи А, B, C, E і H, а також холін, лютеїн, клітковина, залізо, кальцій, калій, магній, бор, йод, цинк. Її використовують для виготовлення аналогів м’ясних і молочних продуктів, які володіють дієтичними властивостями. Дієта на їх основі знижує ризик серцевих захворювань.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19054
dc.language.isouk
dc.subjectсоя
dc.subjectнасіння
dc.subjectбоби
dc.subjectолія
dc.subjectлікувальні властивості
dc.subjectфлавоноїди
dc.titleЛікувальні властивості сої
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
ЗбірКонф 2024_Лікар_ПДФ.pdf
Size:
739.23 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: