ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ДВОКОМПОНЕНТНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО
Loading...
Date
2018
Authors
Калашник, Олена Володимирівна
Бараболя, Ольга Валеріївна
Міхайлова, Олена Володимирівна
Писаренко, Світлана Валеріївна
Юдічева, Ольга Петрівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Калашник О. В., Бараболя О. В., Михайлова О. С., Писаренко С. В., Юдічева О. П., Мороз С. Е., Бірта Г. О., Ткаченко А. С., Кириченко О. В., Гнітій Н. В. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ДВОКОМПОНЕНТНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО. Технологічний аудит та резерви виробництва - №4/3(42), 2018 С. 42-49
Keywords
борошно, двокомпонентна суміш, якість хліба, харчова цінність хліба