Оцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів оздоровчого призначення.
Loading...
Date
2021-03-24
Authors
Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Назаренко, Євгеній Андрійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Мета роботи – здійснити оцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів
оздоровчого призначення. Результати оцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів підтвердили доцільність використання обраних рослинних добавок, які дозволять збагатити котлети бета-каротином, йодом, харчовими волокнами та іншими речовинами та рекомендувати їх до категорії оздоровчого призначення. Враховуючи отримані результати, в подальших дослідженнях доцільно визначити термін зберігання розроблених січених м’ясних напівфабрикатів оздоровчого призначення.
Keywords
січені мясні напівфабрикати, рослинні наповнювачі, оздоровче призначення