ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА БОБОВИХ КУЛЬТУР У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Loading...
Date
2021-05-14
Authors
Кайнаш, Алла Петрівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Мета даної роботи - дослідження можливості використання борошна з бобових культур (гороху, нуту та сої) у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Отже, отримані результати свідчать про доцільність та можливість використання борошна бобових культур у виробництві м’ясних напівфабрикатів геродієтичного призначення. Проведені дослідження підтверджують необхідність подальшого дослідження якості та термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів геродієтичного призначення з борошном бобових культур.
Keywords
борошно бобових культур, мясні напівфабрикати, геродієтичне харчування