Publication:
Формування показників якості пшениці м'якої ярої за використання комплексних добрив

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Якість зерна пшениці – поняття комплексне. Воно містить ряд ознак, що характеризують його поживну цінність, борошномельні і хлібопекарські властивості. Застосування поліфункціональних препаратів є одним із способів посилення росту і розвитку рослин, поліпшення якості зерна, збільшення продуктивності озимої пшениці, підвищення стійкості рослин до хвороб і шкідників.
Description
Keywords
Якість зерна пшениці, пшениця м'яка яра, добрива, використання комплексних добрив
Citation
Шакалій С. М., Ситник А. П. Формування показників якості пшениці м'якої ярої за використання комплексних добрив. Інноваційні технології в рослинництві – запорука сталого розвитку сільського господарства : матеріали II всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава 26 верес. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 18–19.