Основні господарсько-біологічні та господарсько-цінні характеристики сортів яблук як додаткові ідентифікаційні ознаки

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023-03-24
Authors
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПУЕТ, м. Полтава
Abstract
У Законі України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» наводиться таке визначення поняття ідентифікації: «Ідентифікація – процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного (фірмового) найменування»
Description
Хмельницька Є. В. Основні господарсько-біологічні та господарсько-цінні характеристики сортів яблук як додаткові ідентифікаційні ознаки. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х міжнар. наук.-практ. ін.-конф. (Полтава, 24 березня 2023 р.). ПУЕТ, Полтава, 2023. С. 111-113
Keywords
Продукт, ідентифікаційні ознаки, плід, строки достигання, сорти яблук
Citation