Publication:
Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення

Loading...
Thumbnail Image
Date
2025-04-24
Authors
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Семенов, Анатолій Олексійович
Бобушко, О. О.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Термічна обробка є одним з основних етапів виробництва м'ясних посічених виробів, таких як котлети, битки, січеники тощо. Жарення, зокрема двостороннє жарення на контактних поверхнях, є поширеним методом, що забезпечує швидке нагрівання та утворення апетитної підсмаженої кірочки. Однак, ефективність та якість цього процесу значною мірою залежать від інтенсивності та характеру теплопереносу.
Description
Keywords
Теплоперенос, жарення двостороннє, м'ясні посічені вироби, стиснення
Citation
Скрипник В., Семенов А., Бобушко О. Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С.57–59.