Publication:
Особливості вирощування пшениці озимої м’якої

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024-12-12
Authors
Бараболя, Ольга Валеріївна
Яновський, Р.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Озима пшениця — головна за важливістю культура в Україні, яка поступається за обсягами вирощування тільки кукурудзі, проте має значення стратегічної харчової культури. До того ж це — хороший попередник для інших сільськогосподарських посівів, фуражний та технічний продукт, який використовується не лише на борошно чи концентровані корми для тварин, а й для виготовлення спирту, крохмалю, медичної сировини, харчових добавок тощо.
Description
Keywords
Пшениця озима м’яка, вирощування
Citation
Бараболя О. В., Яновський Р. О. Особливості вирощування пшениці озимої м’якої. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VIII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 12 груд. 2024 р.). Полтава, 2024. С. 22–24.