Publication:
Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами

Loading...
Thumbnail Image
Date
2025-04-22
Authors
Бараболя, Ольга Валеріївна
Прудкий, Т.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Картопля є однією з найважливіших продовольчих і промислових культур у світі, відома як "другий хліб" [1]. Вона займає важливе місце в харчовій промисловості, сільському господарстві та навіть у фармацевтичній галузі [2]. Високе споживання картоплі обумовлене її поживною цінністю, універсальністю використання та відносною невибагливістю до умов вирощування, що дозволяє успішно культивувати її в різних частинах світу [3, 4].
Description
Keywords
Картопля, лежкість, якісні показники, кліматичні умови
Citation
Бараболя О. В., Прудкий Т. А. Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 72–74.