СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК

No Thumbnail Available
Date
2025-08-27
Authors
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій
Abstract
Спосіб приготування безглютенових хлібних паличок включає поєднання розм'якшеного вершкового масла із подрібненим твердим сиром, введення у збиту масу сипучих інгредієнтів - нутового борошна, паприки, заміс тіста, формування, випікання. При цьому на етапі введення у збиту масу сипучих інгредієнтів вносять борошно з насіння гарбуза та куркуму, за наступним співвідношенням компонентів, мас. %: борошно нутове 31,34-31,38 борошно з насіння гарбуза 7,81-7,82 сир твердий 25,77-25,78 масло вершкове 25,77-25,78 паприка 0,21-0,72 куркума 0,31-0,82 яйця курячі 8,24-8,25
Description
Keywords
Citation
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК: пат. 160339, Україна: МПК A21D 2/00, A21D 2/36, A21D 13/066, A21D 13/80 / В. М. Шелудько, Є. В. Хмельницька; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202501683; заявл. 15.04.2025; опубл. 27.08.2025. Бюл. № 35.