СПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ
Loading...
Date
2025-09-10
Authors
Іванов, Олег Миколайович
Шостя, Анатолій Михайлович
Кузьменко, Лариса Михайлівна
Усенко, Світлана Олексіївна
Ільченко, Марія Олександрівна
Бабко, Антон Сергійович
Михайлютенко, Ярослав Едуардович
Тараненко, Світлана Юріївна
Самовик, Аліна Володимирівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій
Abstract
Спосіб визначення якості зерна та зернопродуктів, у якому випробувальну пробу розташовують в реакторі, який попередньо очищують потоком знебрудненого повітря, проводять нагрівання проби до встановленої температури, що задається та контролюється термостатом. За рахунок нагрівання з зерна виділяються хімічні сполуки та волога, кількісний та якісний вміст яких аналізують за допомогою хімічних аналізаторів, сенсорів вологості та температури. Після розташування випробувальної проби в реакторі його внутрішній простір вакуумують з послідуючим нагріванням проби в середовищі низького тиску.
Description
Keywords
Citation
СПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ: пат. 160494, Україна: МПК G01N33/02 / О. М. Іванов, А. М. Шостя, Л. М. Кузьменко, С. О. Усенко, М. О. Ільченко, А. С. Бабко, Я. Е. Михайлютенко, С. Ю. Тараненко, А. В. Самовик, В. М. Шелудько; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202501111; заявл. 14.03.2025; опубл. 10.09.2025. Бюл. № 37