СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ НАПОЮ ВІТАМІНІЗОВАНОГО
Loading...
Date
2025-10-15
Authors
Тюрікова, Інна Станіславівна
Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Юхно, Віктор Миколайович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій
Abstract
Спосіб приготування напою вітамінізованого включає підготовку сировини, дозування харчових компонентів, їх змішування, розливання. На стадії змішування до соку морквяного додають мед, сік із хеномелесу та біологічно цінну добавку із перикарпію волоського горіха.
Description
Keywords
Citation
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ НАПОЮ ВІТАМІНІЗОВАНОГО: пат. 160815, Україна: МПК A23L2/02 / І. С. Тюрікова, Н. В. Будник, А. П. Кайнаш, В. М. Юхно; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202400659; заявл. 08.02.2024; опубл. 15.10.2025. Бюл. № 42/2025.