Спосіб підготовки та висадки коренеплодів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011-06-10
Authors
Лапенко, Григорій Олександрович
Писаренко, Павло Вікторович
Заворотний, Леонід Євгенійович
Костоглод, Костянтин Данилович
Браженко, Світлана Анатоліївна
Калініченко, Олександр Володимирович
Прасолов, Євген Якович
Макаренко, Петро Миколайович
Хорішко, Андрій Анатолійович
Знова, Любава Валеріївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДП “Український інститут промислової власності”
Abstract
1. Спосіб підготовки і висадки коренеплодів полягає у тому, що на основі установки з ротаційно-висадковим механізмом трикутної форми з робочою шириною 2,8 м, числом рядків 4, транспортною швидкістю 18 км/год. визначаються основні показники, який відрізняється тим, що подача аерозолю проходить через стакан із внутрішньою спіралеподібною форсункою безпосередньо до коренеплодів діаметром 50...120 мм, довжиною 150...250 мм і з середньою вагою 2,5...4,3Н, механізм подачі мінеральних добрив і гранул для зберігання води, які направляються наконечником в борозну з глибиною розпушеного ґрунту 300 мм, вологістю 25...40 %, починаючи від верхніх шарів, твердістю 0,25...1,05 МПа, з нахилом рельєфу поля не більше 10°.
Description
Keywords
Citation
Спосіб підготовки та висадки коренеплодів: пат. 60011 Україна : МПК: A01N 25/00, A01C 11/00; № u201013243; заявл. 08.11.2010; опубл. 10.06.2011, Бюл.№ 11