ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА ОСНОВНИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІПІДІВ КІСТКОВОЇ ХАРЧОВОЇ ПАСТИ
Loading...
Date
2011-06-30
Authors
Пешук, Людмила Василівна
Будник, Ніна Василівна
Холодний, Леонід Павлович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел в процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях. Пешук Л.В., Будник Н.В., Холодний Л.П. Дослідження жирно-кислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти. Обладнання та технології харчових виробництв: Тематичний збірник наукових праць Донецького Державного університету економіки і торгівлі ім. М.Туган - Барановського. Донецьк, 2011. № 27. С. 393– 399.
Keywords
Жирнокислотний склад пероксидне число кісткова паста органічний кальцій