Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення

Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Authors
Будник, Ніна Василівна
Клименко, Михайло Миколайович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти. Будник Н.В., Клименко М.М. Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення. Обладнання та технології харчових виробництв. 2007. Т.1, №17. С. 92- 98.
Keywords
Модельні ковбасні фарші, кісткова паста, варені ковбасні вироби, кісткові включення
Citation