Патенти на корисну модель_2017
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2017 by Author "Галич, Олександр Анатолійович"
Now showing 1 - 7 of 7
Results Per Page
Sort Options
Item Композиція інсектициду для боротьби з колорадським жуком та іншими комахами(ДП “Український інститут промислової власності”, 2017-09-25) Аранчій, Валентина Іванівна; Поляков, І. А.; Березницький, Віктор Іванович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Галич, Олександр Анатолійович; Слинько, Віктор Григорович; Прасолов, Євгеній ЯковичКомпозиція інсектициду для боротьби з колорадським жуком та іншими комахами містить виннокислий натрій або винний оцет. Додатково введені настій із листя волоського горіха, дурману звичайного і лушпиння цибулі, настій із лушпиння бобових і листя коноплі, бішофіт, меласа і вода.Item Патент на корисну модель "ЗМІШУВАЧ СИРНОЇ МАСИ" №118484(2017-08-10) Галич, Олександр Анатолійович; Аранчій, Валентина Іванівна; Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Костоглод, Констянтин Данилович; Кравченко, Оксана Іванівна; Махмудов, Ханлар Зейналович; Березницький, Віктор Іванович; Прасолов, Євгеній ЯковичItem Патент на корисну модель "Змішувач сирної маси" №118484(ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017-08-10) Галич, Олександр Анатолійович; Прасолов, Євгеній Якович; Аранчій, Валентина Іванівна; Костоглод, Констянтин Данилович; Махмудов, Ханлар Зейналович; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Кравченко, Оксана ІванівнаЗмішувач сирної маси містить ємність з теплообмінником, лопаті на валу мотора-редуктора, дисковий ніж на валу електродвигуна. Додатково на ножовий вал встановлена знімна п'ятилопатева турбіна, в якій лопаті складаються з матриці взаємозамінних накладних елементів з заданою обробкою країв на кут від 1 до 45°, два із яких підгрібаючі лопаті, а інші три додатково здрібнюють конгломерати і покращують змішування сирної маси, і в теплообміннику сегментарно розміщені дротові або пластинчаті нагрівачі та стандартні охолоджувачі.Item Патент на корисну модель "СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ НАСТОЮ ДЛЯ СОУСУ" №119548(2017-09-25) Галич, Олександр Анатолійович; Аранчій, Валентина Іванівна; Слинько, Віктор Григорович; Березницький, Віктор Іванович; Піщаленко, Марина Анатоліївна; Коваленко, Нінель Павлівна; Прасолов, Євгеній Якович; Поляков, І. А.Item Патент на корисну модель "СПОСІБ СТВОРЕННЯ ТВЕРДИХ СИРІВ" №119328(2017-09-25) Галич, Олександр Анатолійович; Аранчій, Валентина Іванівна; Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Костоглод, Констянтин Данилович; Кравченко, Оксана Іванівна; Махмудов, Ханлар Зейналович; Махмудова, Ілона Володимирівна; Березницький, Віктор Іванович; Прасолов, Євген ЯковичItem Спосіб приготування настою для соусу(ДП “Український інститут промислової власності”, 2017-09-25) Галич, Олександр Анатолійович; Поляков, І. А.; Березницький, Віктор Іванович; Прасолов, Євгеній Якович; Слинько, Віктор Григорович; Аранчій, Валентина Іванівна; Коваленко, Нінель Павлівна; Піщаленко, Марина Анатоліївна1. Спосіб приготування настою для соусу із пряноароматичних рослин, що включає доставку, підготовку, сортування, промивання, сушіння, обробку сировини етиловим спиртом, який відрізняється тим, що використовується свіжа квітуча зелень, протягом 20-24 год., з моменту збирання, проводиться 2-4 хв. сортування, замочування зелені на 37-47 хвилин, дво- триразове промивання проточною водою з душовим ополіскуванням шару зелені товщиною 1,5-4,5 см, видаленням поверхневої води, 2,5-3,5 хвилинною обробкою зелені на трясуні, здрібненням на розмір 0,25-2,5 мм і сушінням сировини повітрям до відносної вологості 5-8 % при 65-35 °С, зі швидкістю подачі зелені 0,35-0,25 м/хв. і з витратою 25000-30000 м3/год. повітря протягом 3,7-4,7 год. з наступною подвійною обробкою водно-спиртовим розчином при 18-22 °С з дво- триразовим перемішуванням тривалістю 15-20 хв. в екстракторі з тривалістю процесу настоювання 3,5-4,5 доби після першої обробки і 3,0-4,5 доби після другої обробки та зливанням самопливом в ємність готового продукту-настою через фільтр-пастку протягом 2,5-4,0, другої - протягом 3,0-4,5 год., з наступним змішуванням, фільтруванням і завантаженням в ємності для зберігання або для приготування купаного сиропу. 2. Спосіб приготування настою для соусу за п. 1, який відрізняється тим, що використовуються вихідні продукти зі співвідношенням сировини із шавлії мускатної, монарди лимонної та кіндзи і водно-спиртового розчину 1:3,07; 1:5,07; 1:8,07, а подвійна обробка сировини виконується водно-спиртовим розчином з об'ємною часткою спирту 65-75 % при першій обробці та об'ємною часткою спирту 35-45 % при другій обробці. 3. Спосіб приготування настою для соусу за будь-яким із пп. 1-2, який відрізняється тим, що проводиться перевірка готового настою на присутність токсичних елементів, миш'яку та важких металів експрес-методом.Item Спосіб створення твердих сирів(ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017-09-25) Махмудова, Ілона Володимирівна; Костоглод, Констянтин Данилович; Прасолов, Євгеній Якович; Махмудов, Ханлар Зейналович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Березницький, Віктор Іванович; Кравченко, Оксана Іванівна; Аранчій, Валентина Іванівна; Слинько, Віктор Григорович; Галич, Олександр АнатолійовичСпосіб створення твердих сирів, що включає операції приймання молока та підготовку його до згортання, внесення бактеріальної закваски, сичужного ферменту та розчину солей мікроелементів, згортання молока та обробку згустку, формування, пресування, соління, дозрівання, фасування та маркування сиру, який відрізняється тим, що перед згортанням в молоко додатково вносять суміш водних розчинів сульфатних солей міді, кобальту і хрому при вказаному нижче співвідношенні компонентів в перерахунку на чистий метал, грам/тонну молока: мідь - 0,23…0,47; кобальт - 0,018….0,043; хром - 0,027….0,017.