Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of DSpace
Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Факультет технологій тваринництва та продовольства
Кваліфікаційні роботи
204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Browse by Author
204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18683
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022 by Author "Морозов В.Р."
Browse
All browse results
Now showing
1 - 1 of 1
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
No Thumbnail Available
Publication
Порівняння технологій інкубації яєць різних видів сільськогосподарської птиці
(
2022
)
Морозов В.Р.
Show more
проаналізувано технологію вирощування качок в умовах ТОВ «Чорнухи-птиця» Полтавської області, вивчино та порівняти в умовах реального виробництва якість інкубаційних яєць порід - пекінська та черрі-веллі.
Show more