204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022 by Title
Now showing 1 - 20 of 39
Results Per Page
Sort Options
Publication аналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ЛЕЩЕНКО ІННА ІВАНІВНАаналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Аналіз технології виробництва молока в умовах ПП «Ланна–Агро» Полтавського району Полтавської області(2022) Трохименко В.С.аналіз технології виробництва молока в умовах ПП “Ланна – Агро” Полтавського району Полтавської областіPublication Аналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2022) Камінська Ю.Баналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіPublication Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області(2022) Чередник А.Ваналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської областіPublication Аналіз технології вирощування кросу Кобб-500 в умовах ТОВ «Агро-Овен» Дніпропетровської області(2022) Товстоп’ят Д.І.проаналізувано технологію вирощування батьківського стада птиці кросу Кобб-500 в ТОВ «Агро-Овен» Дніпропетровської областіPublication Аналіз технології забою свиней(2022) Титаренко А.М.Вивчення технології забою свиней в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»Publication Аналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів(2022) Супруненко В.М.Вивчення особливостей технології натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «М’ясокомбінат «Ювілейний».Publication Аналіз технології сиров'ялених ковбас(2022) Вертій В.А.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення сиров’ялених ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінату.Publication Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.проаналізувано технологію вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської області та розрахувати економічну ефективність при оптимізації технологічного процесу.Publication Аналіз технології шинкових виробів(2022) Хоролець Р.А.Вивчення головних технологічних процесів виготовлення та оптимізація технології шинкових ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінатуPublication Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Publication Вивчення технології та контроль якості кисломолочних напоїв(2022) Мелешко Назар РуслановичPublication Вивчення технології та контроль якості консервів паштети печінкові(2022) Білик Роман МиколайовичPublication Годівля свиней в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»(2022) Скринник В.Г.Вивчення технології годівлі свиней в умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» на відділенні у с. Обознівка.Publication Застосування молекулярно-генетичних маркерів в селекції свиней(2022) Чибалін О.Ю.проаналізувано технологію виробництва продукції свинарства у ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області, досліджено генетичне різноманіття мітохондріального геному свиней великої білої породиPublication Порівняння технологій інкубації яєць різних видів сільськогосподарської птиці(2022) Морозов В.Р.проаналізувано технологію вирощування качок в умовах ТОВ «Чорнухи-птиця» Полтавської області, вивчино та порівняти в умовах реального виробництва якість інкубаційних яєць порід - пекінська та черрі-веллі.Publication Технологія вершкового масла в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) Плита Марина Олександрівнааналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод».Publication Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи(2022) Герасименко Юрій Олександровичаналіз технології виробництва ковбасних виробів в умовах підприємства ТОВ «Україна» АПК «Докучаєвські чорноземи»Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Промінь-Лан» Кременчуцького району Полтавської області(2022) Ракович В.І.вивчення та аналіз технології виробництва молока в умовах господарства та аналіз її економічної ефективностіPublication Технологія виробництва молока в умовах виробничого підрозділу «ім. Шевченка» ТОВ «АФ ім. Довженка» Миргородського району Полтавської області(2022) Марченко Д.І.проаналізувано технологію виробництва молока та надано шляхи її удосконалення в умовах молочно-товарної ферми виробничого підрозділу «ім. Шевченка» ТОВ «АФ ім. Довженка»