204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022 by Title
Now showing 1 - 20 of 63
Results Per Page
Sort Options
Publication аналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ЛЕЩЕНКО ІННА ІВАНІВНАаналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Аналіз технології виробництва молока(2022) Оксененко Євгеній ВолодимировичАналіз технології виробництва молокаPublication Аналіз технології виробництва молока в умовах ПП «Ланна–Агро» Полтавського району Полтавської області(2022) Трохименко В.С.аналіз технології виробництва молока в умовах ПП “Ланна – Агро” Полтавського району Полтавської областіPublication Аналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2022) Камінська Ю.Баналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіPublication Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області(2022) Чередник А.Ваналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської областіPublication Аналіз технології вирощування кросу Кобб-500 в умовах ТОВ «Агро-Овен» Дніпропетровської області(2022) Товстоп’ят Д.І.проаналізувано технологію вирощування батьківського стада птиці кросу Кобб-500 в ТОВ «Агро-Овен» Дніпропетровської областіPublication Аналіз технології забою свиней(2022) Титаренко А.М.Вивчення технології забою свиней в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»Publication Аналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів(2022) Супруненко В.М.Вивчення особливостей технології натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «М’ясокомбінат «Ювілейний».Publication Аналіз технології сиров'ялених ковбас(2022) Вертій В.А.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення сиров’ялених ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінату.Publication Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.проаналізувано технологію вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської області та розрахувати економічну ефективність при оптимізації технологічного процесу.Publication Аналіз технології шинкових виробів(2022) Хоролець Р.А.Вивчення головних технологічних процесів виготовлення та оптимізація технології шинкових ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінатуPublication Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Publication Вивчення технології варених ковбас та сардельок в умовах ФОП Венгровський В.В.(2022) Яременко Максим МиколайовичВивчення технології варених ковбас та сардельокPublication Вивчення технології виробництва йогуртів профілактичного призначення(2022) Піддубна Єлизавета ОлександрівнаВивчення технології виробництва йогуртів профілактичного призначенняPublication Вивчення технології та контроль якості кисломолочних напоїв(2022) Мелешко Назар РуслановичPublication Вивчення технології та контроль якості консервів паштети печінкові(2022) Білик Роман МиколайовичPublication «Вплив мікроклімату приміщень на продуктивність свиней ДП «ДГ «ім. 9 січня»» Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН Украіни»(2022) Левченко А.Р.проведено гігієнічну оцінку технології виробництва свинини в аграрному підприємстві з визначенням стану годівлі тварин та утримання. Наведено економічну ефективність відгодівлі свиней за існуючою технологією та за покращеною.Publication Годівля свиней в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»(2022) Скринник В.Г.Вивчення технології годівлі свиней в умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» на відділенні у с. Обознівка.Publication Застосування молекулярно-генетичних маркерів в селекції свиней(2022) Чибалін О.Ю.проаналізувано технологію виробництва продукції свинарства у ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області, досліджено генетичне різноманіття мітохондріального геному свиней великої білої породиPublication Оптимізація системи годівлі кнурів-плідників за корекції мінерального живлення(2022) Черномаз В.ОЗабезпеченість високої репродуктивної здатності свиней часто в значній мірі обумовлена рівнем мінерального живлення. Так, дефіцит та порушення співвідношення у кормі компенсують введенням в раціон їх джерел - крейди, вапна, борошна з мушель і кормових фосфатів. В умовах великотоварного виробництва часто спостерігавється низька конверсія мінеральних добавок, що спричиняє забруднення навколишнього середовища. При цьому перспективним є використання хелатних комплексів мікроелементів, що забезпечує високу біологічну активність та їх конверсію.