204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 63
Results Per Page
Sort Options
Publication Вивчення технології виробництва йогуртів профілактичного призначення(2022) Піддубна Єлизавета ОлександрівнаВивчення технології виробництва йогуртів профілактичного призначенняPublication Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) СОЧКА ІГОР ВЯЧЕСЛАВОВИЧаналіз технології кисломолочного сиру та виробів з нього в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Технологія вирощування нутрій(2022) Полянко Д. Г.технологія вирощування нутрій на прикладі приватного фермерського господарстваPublication Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР(2022) Пелихатий Ю.В.проаналізувано основні етапи технології виробництва харчових яєць та обґрунтувати процедури контролю небезпечних чинників і коригувальних дій згідно з принципами системи HACCP на ПрАТ «Полтавська птахофабрика»Publication Годівля свиней в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»(2022) Скринник В.Г.Вивчення технології годівлі свиней в умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» на відділенні у с. Обознівка.Publication Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи(2022) Герасименко Юрій Олександровичаналіз технології виробництва ковбасних виробів в умовах підприємства ТОВ «Україна» АПК «Докучаєвські чорноземи»Publication Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Полтавської області(2022) Шпортко Дар'я ЮріївнаPublication Технологія вирощування молодняку великої рогатої худоби в ВП АФ «Шишацька» ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»(2022) Сафонова Тетяна Юріївнааналіз технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах ВП АФ «Шишацька» ТОВ «АФ ім. Довженка».Publication Технологія питних видів молока в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ДАНИЛЕНКО АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧаналіз технології виробництва питних видів молока в умовах переробного підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Аналіз технології шинкових виробів(2022) Хоролець Р.А.Вивчення головних технологічних процесів виготовлення та оптимізація технології шинкових ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінатуPublication УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ(2022) Калюжна Яна ЄвгенівнаУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙPublication Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2022) КРАТ АНТОН ПАВЛОВИЧбув аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»Publication Технологія вирощування коней новоолександрівської ваговозної породи в умовах філії ДКЗ №62 ДП «Конярство України»(2022) Ковалевич А. Ю.Аналіз технології вирощування коней новоолександрівської ваговозної породи в умовах філії ДКЗ №62 ДП «Конярство України»Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Дукла», м. Дніпро(2022) ДАНІЛЕНКО СВІТЛАНА ВАСИЛІВНАаналіз технології виробництва молока в умовах підприємстваPublication Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області(2022) Чередник А.Ваналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської областіPublication Удосконалення системи оцінки якості спермопродукції кнурів-плідників(2022) Шапаренко Анатолій Вікторовичпошук шляхів, для покращення ефективності штучного осіменіння свиней, залишається актуальним напрямом у свинарстві. Одним із напрямів, що потребує удосконалення технологічного процесу є оцінка повноцінності еякулятів та їх здатність до подальшого розрідження, зберігання та використання в системі штучного осіменіння свиней, що забезпечить ефективне використання кнурів-плідників та підвищення їх відтворювальної здатності, а також реалізації продуктивного потенціалу нащадків в умовах племінних і товарних господарствPublication Технологія тренінгу молодняку коней рисистих порід в умовах філії ДКЗ №62 ДП «Конярство України» Миргородського району Полтавської області(2022) Хотінець О.С.Вивчення технології тренінгу молодняку коней рисистих порід в умовах Дібрівського кінного заводу №62Publication Порівняння технологій інкубації яєць різних видів сільськогосподарської птиці(2022) Морозов В.Р.проаналізувано технологію вирощування качок в умовах ТОВ «Чорнухи-птиця» Полтавської області, вивчино та порівняти в умовах реального виробництва якість інкубаційних яєць порід - пекінська та черрі-веллі.Publication Технологія та контроль якості варених ковбас з використанням колагенових оболонок(2022) Філіпова В. В.Обґрунтовано актуальність проведення досліджень за темою кваліфікаційної роботи. Проведено аналітичний огляд джерел наукової, довідникової літератури та періодичних видань, щодо стану та перспектив розвитку мʼясопереробної галузі, характеристики сировини та сучасних технологій виробництва варених ковбас. Описано технологію варених ковбас в умовах підприємства. Розкрито методи органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних досліджень ковбасних виробів. Викладено основні результати проведених досліджень, а саме характеристику оболонок, які використовуються у технології ковбас та використання колагенових оболонок у технології варених ковбас, проведені дослідження з якості і безпечності готового продукту, проведена економічна оцінка щодо заміни природної оболонки на штучну колагенову у виробництві варених ковбас.