204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 39
Results Per Page
Sort Options
Publication Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.проаналізувано технологію вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської області та розрахувати економічну ефективність при оптимізації технологічного процесу.Publication Технологія кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) Рева Катерина ОлександрівнаPublication Технологія відгодівлі свиней в умовах ТОВ «Агріс» Полтавської області(2022) Мальченко Віталій РуслановичPublication Вивчення технології та контроль якості кисломолочних напоїв(2022) Мелешко Назар РуслановичPublication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Полтавської області(2022) Шпортко Дар'я ЮріївнаPublication Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Publication Вивчення технології та контроль якості консервів паштети печінкові(2022) Білик Роман МиколайовичPublication Технологія вирощування нутрій(2022) Полянко Д. Г.технологія вирощування нутрій на прикладі приватного фермерського господарстваPublication Технологія молочних каш для дитячого та дієтичного харчування в умовах ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»(2022) ОВЧАРЕНКО АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНРІВНАаналіз технології виробництва молочних каш для дитячого та дієтичного харчування в умовах ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»Publication Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи(2022) Герасименко Юрій Олександровичаналіз технології виробництва ковбасних виробів в умовах підприємства ТОВ «Україна» АПК «Докучаєвські чорноземи»Publication Технологія напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат(2022) Мошковська Аня Сергіївнааналіз технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах підприємства ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат».Publication Технологія питних видів молока в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ДАНИЛЕНКО АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧаналіз технології виробництва питних видів молока в умовах переробного підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Технологія кисломолочних напоїв в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) КОЛІСНИК АНАСТАСІЯ ВАЛЕРІЇВНАаналіз технології кисломолочних напоїв в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод».Publication аналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ЛЕЩЕНКО ІННА ІВАНІВНАаналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Дукла», м. Дніпро(2022) ДАНІЛЕНКО СВІТЛАНА ВАСИЛІВНАаналіз технології виробництва молока в умовах підприємстваPublication Технологія виробництва продукції свинарства на промисловій основі(2022) Товстоп’ят Д.І.проаналізувано технологію виробництва свинини у умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», порівняно різні технології виробництва свинини і розрахувати їх економічну ефективністьPublication Технологія виробництва молока в умовах виробничого підрозділу «ім. Шевченка» ТОВ «АФ ім. Довженка» Миргородського району Полтавської області(2022) Марченко Д.І.проаналізувано технологію виробництва молока та надано шляхи її удосконалення в умовах молочно-товарної ферми виробничого підрозділу «ім. Шевченка» ТОВ «АФ ім. Довженка»Publication Порівняння технологій інкубації яєць різних видів сільськогосподарської птиці(2022) Морозов В.Р.проаналізувано технологію вирощування качок в умовах ТОВ «Чорнухи-птиця» Полтавської області, вивчино та порівняти в умовах реального виробництва якість інкубаційних яєць порід - пекінська та черрі-веллі.Publication Технологія виробництва яєць в ПрАТ «Полтавська птахофабрика» за принципами НАССР(2022) Пелихатий Ю.В.проаналізувано основні етапи технології виробництва харчових яєць та обґрунтувати процедури контролю небезпечних чинників і коригувальних дій згідно з принципами системи HACCP на ПрАТ «Полтавська птахофабрика»Publication Застосування молекулярно-генетичних маркерів в селекції свиней(2022) Чибалін О.Ю.проаналізувано технологію виробництва продукції свинарства у ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області, досліджено генетичне різноманіття мітохондріального геному свиней великої білої породи