Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва by Author "Бородай, А. Б."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Publication Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку(Український інститут інтелектуальної власності, 2021) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, А. Б.; Мороз Світлана Едуардівна; Ремізова Н. Л.Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді, при цьому компоненти основної сировини беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: а прянощі та допоміжні матеріали беруть у наступному рецептурному співвідношенні, кг на 100 кг від основної сировини: м'ясо індички 17,0-20,0 м'ясо курки 30,0 овочева добавка 5,0-10,0 сухе молоко 1,5-2,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 37,0 яйця курячі 2,0 цибуля ріпчаста 2,8 олія рослинна 0,2, сіль 1,0 цукор 0,15 мускатний горіх мелений 0,15 борошно на підсипку 1,0.