(2020) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Іванов, Олег Миколайович
Склад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить сік гарбузовий, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %:
борошно пшеничне 85,0-92,5
сухі дріжджі 2,2-2,4
сіль 1,6-1,8
сік гарбузовий решта.