Кафедра харчових технологій
Permanent URI for this community
Browse
Browsing Кафедра харчових технологій by Subject "бісквітний напівфабрикат"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Дослідження якості бісквітного напівфабрикату зі стевією(ПДАУ, м. Полтава, 2024-02-15) Хмельницька, Євгенія ВікторівнаЦукровий діабет відноситься до хвороб, які невпинно поширюються. З кожним роком цей діагноз все більше охоплює молодих людей. Визнано, що поруч із серцево судинними захворюваннями, хворобами обміну речовин, його відносять до «хвороб цивілізації». Основною причиною виникнення цукрового діабету є незбалансоване харчування, яке характеризується надмірною енергетичною цінністю. До виникнення цієї хвороби призводить надлишкове споживання їжі, яке характеризується вмістом простих цукрів та зниження фізичної активності на тлі споживання такої їжі.