(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2024) Шелудько, Вікторія Миколаївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Спосіб приготування безглютенового блонді, що включає збивання яєць із цукром, введення у збиту масу розм'якшеного вершкового масла, заміс тіста, додавання у тісто подрібненого білого шоколаду і підготовленої чорниці, формування, випікання, який відрізняється тим, що на етапі збивання масла вносять суміш обліпихового пюре і пюре з гарбуза, а на етапі замісу тіста вносять борошно кукурудзяне тонкого помелу, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %:
борошно кукурудзяне 11,65-11,54
шоколад білий 13,19-13,07
масло вершкове 14,42-14,29
пюре з гарбуза 3,05-6,05
пюре з обліпихи 19,24-16,94
яйця курячі 12,06-11,95
цукор-пісок 16,96-16,81
чорниця 9,42-9,34.