Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технологій тваринництва та продовольства
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технологій тваринництва та продовольства by Subject "Безглютеновий блонді"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб виготовлення безглютенового блонді(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2024) Шелудько, Вікторія Миколаївна; Хмельницька, Євгенія ВікторівнаСпосіб приготування безглютенового блонді, що включає збивання яєць із цукром, введення у збиту масу розм'якшеного вершкового масла, заміс тіста, додавання у тісто подрібненого білого шоколаду і підготовленої чорниці, формування, випікання, який відрізняється тим, що на етапі збивання масла вносять суміш обліпихового пюре і пюре з гарбуза, а на етапі замісу тіста вносять борошно кукурудзяне тонкого помелу, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно кукурудзяне 11,65-11,54 шоколад білий 13,19-13,07 масло вершкове 14,42-14,29 пюре з гарбуза 3,05-6,05 пюре з обліпихи 19,24-16,94 яйця курячі 12,06-11,95 цукор-пісок 16,96-16,81 чорниця 9,42-9,34.