Publication:
Інноваційні підходи в освітньому процесі фахівців АПК

dc.contributor.authorШокало, Наталія Сергіївна
dc.contributor.authorБарат, Юрій Михайлович
dc.date.accessioned2025-06-13T08:57:36Z
dc.date.available2025-06-13T08:57:36Z
dc.date.issued2025-06-13
dc.descriptionШокало Н. С., Барат Ю. М. Інноваційні підходи в освітньому процесі фахівців АПК. Інноваційні підходи в освіті : інтеграція технологій, науки та практики у підготовці фахівців : матеріали 56-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів. Полтава : ПДАУ, 2025. С. 24-26.
dc.description.abstractОднією з ключових галузей економіки України є агропромисловий комплекс. Йому належить вирішальна роль у забезпеченні продовольчої безпеки всередині країни та роль експортера сільськогосподарської продукції на світовий ринок. Не дивлячись на проблеми обмеженого доступу до фінансування, почасти застарілу інфраструктуру, в останні роки агропромисловий комплекс України розвивається і демонструє значне зростання. Цьому сприяють вигідне географічне розташування країни, помірний клімат, родючі ґрунти та інші природні ресурси.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19100
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectПродовольча безпека
dc.subjectекспортер
dc.subjectінноваційні підходи
dc.titleІнноваційні підходи в освітньому процесі фахівців АПК
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Теза в Збірнику 56-ї методконференції ПДАУ (2025) (1) (1).pdf
Size:
437.35 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: