Publication: Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення
Loading...
Date
2023-12-13
Authors
Денисенко, О. А.
Криворучко, Людмила Михайлівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Перед виробниками виникає завдання вирощування зерна пивоварного ячменю, яке б відповідало сучасним вимогам пивзаводів для виготовлення якісного вітчизняного пива на рівні світових аналогів, адже зерно пивоварних сортів ячменю є незамінною сировиною для виготовлення високоякісного пива, що має відповідати нормі фізико-хімічних показників.
Description
Keywords
Ячмінь ярий, пивоваріння, якість зерна, зерно, сортові особливості
Citation
Денисенко О. А., Криворучко Л. М. Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VII міжнар. наук.-практ. інтернет–конф. (м. Полтава, 13 груд. 2023 р.). Полтава, 2023. C. 127–131.