Проект будівництва цеху натуральних овочевих консервів потужністю 46 тоб/зм
No Thumbnail Available
Date
2023-05
Authors
Альона ПЕТРАШЕНКО
Галина ДУБОВА
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
АНОТАЦІЯ
Петрашенко Альона Володимирівна
Проект будівництва цеху натуральних овочевих консервів
потужністю 46,0 тоб/зміну.
Бакалаврська кваліфікаційна робота. – Полтавський державний аграрний університет, 2023 – 78 с.
Бакалаврська робота складається з 2 частин: пояснювальної записки та
графічної частини.
Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновку,
списку використаних джерел що містить 30 найменувань. Робота містить 27 таблиць.
Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування доцільності проекту будівництва підприємства та підбір і розрахунок асортименту, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання.
Об’єктом дослідження є проектований цех потужністю 46,0 тоб натуральних овочевих консервів за зміну. У записці на основі аналізу технічних рішень розроблено асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно будівельного рішення знаходиться опис
генерального плану перелік приміщень та їх площі.
У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР»
описано організацію системи управління якістю продукції та заходи по
підвищенню якості продукції.
Description
Keywords
консерви, горошок, буряк, морква, стерилізація.